گردو خطر سرطان پستان را کاهش میدهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71211
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    تحقيقات جديد حاكي از آن است كه خوردن گردو خطر ابتلا به سرطان پستان و رشد آن را كاهش مي دهد.

    آجيل و خشكبار به دليل داشتن موادي همچون امگا- 3، اسيدهاي چرب و آنتي اكسيدان مي توانند خطرات احتمالي بسياري از بيماري ها را كاهش دهند. مطالعات انجام شده در مؤسسه تحقيقات سرطان آمريكا نشان مي دهد كه خوردن روزانه گردو (7/56گرم در روز) مي تواند به كوچك و كم شدن تومورهاي سرطاني كمك زيادي كند. اين تحقيقات بر روي موش ها انجام شده و موفق هم بوده است و محققان بر اين باورند كه تاثير گردو بر روي انسان نيز همانند موش ها خواهد بود.
    مطالعات قبلي حاكي از آن بود كه خوردن گردو به همراه گوشت مي تواند به كاهش خطرات و آسيب هاي ناشي از چربي گوشت كمك كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.