مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱.۵ لیوان
شیر ۱ استکان
روغن مایع ۱ استکان
فندف ۱ استکان
کاکائو ۲ قاشق
وانیل ۱ پاکت
آرد ۵ قاشق
رویه :
گلابی بزرگ ۱ عدد
فندق درسته ۱ استکان
طرز تهیه:
درکاسه تخم مرغ ریخته سپس شکر را ریخته با میکسر خوب هم می زنیم تا سفید رنگ شود شیر و روغن مایع را می ریزیم و با میکسر به هم زدن ادامه می دهیم. پودر فندق و کاکائو را ریخته دوباره به هم زدن ادامه می دهیم. آرد و وانیل و بکینگ پودر را می ریزیم و برای آخرین بار با میکسر هم می زنیم در قالب تارت کاغذ روغنی چرب شده می اندازیم و مواد را در آن می ریزیم رویش چند برش گلابی قرار می دهیم و فندقهای درسته را هم اضافه می کنیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۸ دقیقه قرار می دهیم