-
نویسندهنوشتهها
-
۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ در ۰۶:۵۹ #72845m.abolfathiمشارکت کننده
[align=right]كيك انجير يكي ديگر از كيك هاي ميوهاي است كه در آن به جاي شير از ماست استفاده مي شود و طعم نسبتا ترش ماست در تركيب با شيريني حاصل از انجير و عسل، كيكي خوشمزه را ايجاد مي كند.
مواد لازم براي 8 نفر:
انجير متوسط (هر كدام را به 8 قسمت تقسيم كنيد) 10 عددعسل 3 قاشق سوپخوري
كره نرم شده 200 گرم يا يك پيمانه
پودر قند 175 گرم يا سه چهارم پيمانه
پوست رندهشده ليموترش يك عدد
پوست رندهشده پرتقال نصف عدد
تخم مرغ (سفيده و زرده آن جدا شود) 4 عدد
آرد سفيد گندم 225 گرم يا 2 پيمانه
بيكينگ پودر يك قاشق چاي خوري
ماست 250 ميلي ليتر يا يك پيمانه
عسل براي براق كردن انجيرهاي پخته روي كيك مقداري
طرز تهيه:
1- فر اجاق گاز را روي 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت يا شماره 4 از قبل گرم كنيد.قالب كيكي با قطر 23 سانتي متر را آماده كنيد، سپس كف و ديواره آن را بعد از چرب كردن با روغن مايع، با كاغذ روغني مخصوص شيريني پزي پوشش دهيد.
حالا برش هاي انجير را در كنار و همچنين روي هم در كف قالب بچينيد و 3 قاشق عسل را روي انجيرها بريزيد.
2- كره، پودر قند، رنده پوست ليمو و پرتقال را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و با همزن شروع به مخلوط كردن آن ها بكنيد تا مخلوط حاصل، بي رنگ شده و پف كند.
سپس كم كم زرده هاي تخم مرغ را به آن اضافه كرده و هم بزنيد.
3- مواد لازم خشك شامل آرد، بيكينگ پودر را در ظرفي با هم مخلوط كرده و سپس كمي از آن را به مخلوط كرمي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
سپس يك قاشق ماست به آن افزوده و هم زدن را ادامه دهيد. همين كار را به نوبت تا زماني تكرار كنيد كه مخلوط خشك و ماست تمام شده و خميري حاصل شود.
4- كاسه تميزي آماده كنيد و سفيده هاي تخم مرغ را در آن بريزيد و با مخلوط كن آن قدر بزنيد تا پف كرده و سفت شود.
حالا ابتدا نيمي از آن را به مايه كيك اضافه كرده و آرام هم بزنيد، سپس باقيمانده سفيده زده شده را افزوده و هم زدن را يكي دو بار به آرامي انجام دهيد. مايه كيك را روي انجيرها بريزيد و به مدت يك ساعت در فر حرارت دهيد تا بپزد.[/align]
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.