کيوي را با پوست بخوريم يا نخوريم؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76785
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به طور کلي کيوي يکي از ميوه‌هاي استوايي است که فيبر، آب و ويتامين C فراواني دارد. از مهم‌ترين خواص کيوي مي‌توان به خاصيت ضديبوست بودن آن به دليل فيبر فراواني که دارد اشاره کرد. درواقع ما معمولا مصرف کيوي را به عنوان يک ملين طبيعي و پرخاصيت به افرادي که از مشکل يبوست رنج مي‌برند، توصيه مي‌کنيم. از طرف ديگر، ويتامين C فراوان موجود در کيوي در کنار ساير املاح آن، باعث شده که کيوي را به عنوان يکي از ميوه‌هاي بسيار مغذي و سرشار از آنتي‌اکسيدان‌هاي سودمند براي بدن بشناسيم. نکته مهمي که درباره اين ميوه وجود دارد، امکان ابتلا به حساسيت در اثر مصرف آن است. به عبارت ساده‌تر امکان ايجاد حساسيت به خوراکي‌هايي که بومي يک منطقه خاص نيستند اما در آن منطقه مورد استفاده قرار مي‌گيرند، وجود دارد. به همين دليل هم ممکن است برخي از ما ايراني‌ها به ترکيب‌هاي موجود در کيوي که بومي کشور خودمان نيست، حساسيت داشته باشيم. اين مساله حساسيت، در مورد پوست کيوي هم به شدت مطرح است. يعني از آنجا که پوست کيوي به دليل جنس و شکل خاص خود ممکن است حاوي بسياري از مواد آلرژن باشد، بنابراين امکان ايجاد حساسيت پوستي به شکل خارش يا حتي حساسيت خوراکي به پوست کيوي، چندان دور از انتظار نخواهد بود و به همين دليل هم توصيه مي‌شود حتما پوست کيوي را پيش از مصرف آن بگيريد. بد نيست بدانيد مقداري فيبر، انواع ويتامين و حتي پروتئين در پوست برخي از ميوه‌ها و سبزي‌ها وجود دارد و به همين دليل توصيه مي‌شود بيشتر ميوه‌ها و سبزي‌ها را با پوست مصرف كنيد. از طرفي ممکن است تركيب‌هاي مختلفي مانند ترکيب‌هاي فيبري موجود در پوست برخي ميوه‌ها مانند کيوي باعث ايجاد حساسيت شوند و اين حساسيت هم خودش را با دل‌درد يا سوءهاضمه پس از مصرف ميوه نشان دهد بنابراين ما نمي‌توانيم خوردن کيوي را با پوست آن به افراد پيشنهاد کنيم.

    #100244
    zghasemi
    مشارکت کننده

    نکته مهم این است که بخش عمده ویتامین E، در پوست کیوی موجود است، بنابراین توصیه می شود که این میوه را به خوبی شسته و با پوست مصرف نمایید.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.