کوکوی اسفناج برای مبتلایان به دیابت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71524
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    مواد لازم :
    به مقدار لازم روغن مایع مخصوص سرخ کردنی
    2 عدد تره فرنگی
    175 گرم اسفناج تازه
    5 عدد تخم مرغ
    4 عدد پیازچه
    150 گرم(حدود 3 مشت) سبزی کوکو
    20 گرم گردو
    به مقدار لازم نمک و فلفل
    توجه: سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.
    طرز تهیه :
    تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم . پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود 1 قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود. تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم. سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط 3 دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود. تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم. سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم. مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ (روغن حدود 3 قاشق غذاخوری) می ریزیم. درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

    منبع: تبیان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.