به اندازه دو مشت (طبق دستور مامان ۱۵۰ گرم) گوشت چرخ شده لازم داریم. دو تا سیب زمینی متوسط آبپز هم میخواهیم که باید با یه پیاز متوسط رنده کنیم.
چیزی که این کوکو رو از خیلی از کوکوها و کتلتهای مشابه جدا میکنه وجود سبزی اسفناجه. ۱۰۰ گرم اسفناج خرد شده رو باید تو مخلوط گوشت و سیبزمینی بریزیم. یک قاشق زرشک شسته شده ترشی و طعم فوقالعادهای به این غذا میده. چهار پنجتا مغز گردو خرد شده رو وقتی تو این مواد میریزید نمیتونید حدس بزنید خرت خرت اینا زیر دندون و طعم گردوی پخته شما رو به چه حالی میندازه. همه این مواد رو که ریختید ۶ تا تخم مرغ به مواد اضافه کنید و هم بزنید. تابه رو روی شعله ملایم بذارید و صبر کنید روغن توش داغ بشه. بعد همه مواد رو تو روغن بریزید و پشت و روش کنید تا هر دو طرفش سرخ شه.
ظرف غذا رو چه با سبزیجات و زرشک و گردو تزئین کنید، چه همینطوری تابه رو سر میز بیارید، فرقی نداره. تا ذره آخر این کوکوی خوش خوراک اردبیلی خورده میشه.