کوفته بلغور با گوشت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71840
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    این غذا به کُبه بلغور نیز مشهور است. در ادامه، مواد لازم و روش تهیه‌ی آن را می‌بینید.



    مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

    بلغور گندم آسیاب شده 500 گرم

    گوشت چرخ کرده بدون چربی 500 گرم

    سیر له شده 3 حبه

    آرد سفید 2 قاشق غذا خوری

    پیاز خرد شده 2 عدد

    پودر زیره 1 قاشق چای خوری

    نمک و فلفل سیاه به دلخواه

    زرد چوبه نصف قاشق چای خوری

    روغن به میزان لازم برای سرخ کردن کبه ها

    *********************

    مواد لازم برای داخل کبه :

    پیاز خرد شده 2 عدد

    روغن 3 قاشق غذا خوری

    گوشت چرخ کرده 250 گرم

    نمک و دارچین به دلخواه

    صنوبر یا خلال بادام یک چهارم پیمانه

    فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

    *************************

    طرز تهیه:

    * بلغور گندم را 4 ساعت در آب خیس کنید و آبکشی کنید تا آب آن کاملاً گرفته شود.

    * گوشت چرخ کرده، سیر، پیاز، پودر زیره، نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه را با آرد مخلوط کنید.

    * سپس بلغور گندم را بیفزایید و همه‌ی مواد را در مخلوط کن بریزید تا خمیری یکدست به دست آید.

    * سپس با دست کمی خمیر را ورز دهید و آن را 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

    * برای آماده کردن مواد داخل کبه، پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده را بیفزایید و بگذارید با حرارت ملایم تفت بخورد تا آنجا که آب گوشت بخار شود.

    * سپس دارچین، نمک و فلفل را بیفزایید و پس از کمی تفت صنوبر یا خلال بادام را اضافه کنید.

    * سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود.

    * از خمیر بلغور و گوشت به اندازه‌ی یک توپ کوچک بردارید و وسط آن را باز کنید از مواد آماده شده‌ی داخل کبه، به اندازه‌ی یک قاشق چای خوری در وسط خمیر بگذارید و خمیر را به شکل بیضی درآورید.

    * کبه های آماده شده را در یک سینی آرد پاشیده شده، بچینید. این کار را ادامه دهید تا همه‌ی خمیر و مواد تمام شود.

    * سپس کبه ها را در روغن فراوان سرخ کنید تا کاملاً برشته شود.

    نکته:

    1- بلغور آسیاب شده کمک می‌کند تا خمیر یکدست شود.

    2- برای نگهداری، کبه ها را می‌توانید بعد از چیدن در سینی داخل فریزر بگذارید و بعد از یخ زدن داخل کیسه فریزر به مدت طولانی نگه دارید.

    3- به جای خیس کردن بلغور می‌توان آن را یکی دو جوش داده و بعد استفاده کنید.

    4- برای پیدا کردن طعم اصلی این غذا از زردچوبه برای سرخ کردن گوشت استفاده نکنید و فقط به دارچین اکتفا کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.