کوفته آب دار

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #91267
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    این رسپی که آموزش می دهیم هم سوپ است و هم یک خوراکی است که از غذای مشهور کشور ترکیه است

    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده 250 گرم

    پیاز 1 عدد

    تخم مرغ 1 عدد

    جعفری مقداری

    برنج کمتر از نصف استکان

    آرد سوخاری نصف قاشق

    آب کمتر از یک لیتر

    نعناع 1 قاشق مربا

    فلفل سیاه و نمک و آرد

    آب کوفته:

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    آب لیموی تازه نصف عدد

    طرز تهیه :

    در یک کاسه گوشت چرخ کرده, تخم مرغ 1 عدد, پیاز رنده شده, برنج را ریخته سپس نمک و نعناع و فلفل سیاه, جعفری خرد شده و آرد سوخاری ورز می دهیم. در یک ظرف آرد فراوان ریخته و تکه هایی از کوفته را در دست به شکل کوفته درست کرده و در آرد می غلطانیم سپس در یک قابلمه آب ریخته نمک ریخته و می گذاریم بجوشد و در آب جوش کوفته ها را دانه دانه می ریزیم یکی دو دفعه هم میزنیم تا برنج ها بپزد

    در یک کاسه زرده تخم مرغ و آب لیموی تازه را ریخته و خوب هم میزنیم از آب جوشیده یک ملاقه برداشته و به این مواد می ریزیم تا ولرم شود اکنون این مواد را به کوفته ها می ریزیم و می جوشانیم
    hiDoctor.ir

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.