شايد استفاده از نخودفرنگي، ذرت، هويج، قارچ، لوبيا و… کنسروشده، کاري بسيار ساده در زندگيهاي امروزي باشد اما بد نيست بدانيد تمام موادغذايي کنسروي و حتي ربها و سسها حاوي مقادير قابلتوجهي سديم هستند. مثلا يک فنجان ذرت کنسروشده حدود 700 ميليگرم سديم دارد. به همين دليل توصيه ميشود يا کنسروهايي که عبارت «بدون نمک» يا «کم سديم» روي آنها نوشته شده است، بخريد يا به جاي استفاده مداوم از غذاهاي کنسروي، کمي به سلامتتان اهميت دهيد و خودتان اقدام به خريد و پخت سبزيهاي تازه در منزل کنيد. يادتان باشد که کنسرو براي شرايط سخت و بحراني که امکان دسترسي به موادغذايي تازه وجود ندارد، توليد شده است.
منبع:webMd