کنترل نمک دریافتی هنگام رفتن به رستوران

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69221
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    هنگام مراجعه به رستوران نکات زیر را به خاطر داشته باشید:

    – از میوه و سبزیجات تازه استفاده کنید.
    – از مصرف سوپ اجتناب کنید.
    – از سبزیجات کنسروی، شور و ترشی، گوشتهای ادویه دار ، پنیر و دانه های نمکی اجتناب کنید.
    – از چاشنی و سس سالاد خیلی کمی استفاده کنید.
    – گوشتهای پخته شده، گریل شده، مرغ، ماهی سفارش دهید.
    – درخواست کنید که غذای شما کم نمک طبخ شود.
    سروینگ سایز را کنترل کنید:
    – درخواست کنید که غذای شما نصف پرس غذای رستوران باشد.
    – اگر دسر داشتید آنرا تقسیم کنید.
    – مراقب غذای دریافتی خود باشید، می توانید برای کنار گذاشتن بخشی از غذا یک ظرف بگیرید.

    مصرف غذاهای کم نمک به کاهش خطر پرفشاری خون که خود یک عامل خطر مهم برای ناراحتی قلبی است، میشود.

    منبع WebMD

    #96219
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطالب جالبتون حتما از توصیه هاتون استفاده می کنم

    #96290
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    ممنون از توصیه های خوبتون . از این به بعد سعی می کنم .

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.