کله جوش

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77876
    s.samadi
    مشارکت کننده

    پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ

    کشک چرب: ۲ پیمانه

    نعناع خشک : ۲ قاشق غذاخوری

    زردچوبه : یک قاشق چایخوری

    گردو خرد شده: نصف پیمانه

    روغن حیوانی ، نمک ، فلفل سیاه : مقداری

    آب: ۱ لیوان
    طرز تهیه
    پیاز را درروغن حیوانی سرخ کنید ، حرارت کم باشه تا خوب طلائی بشه ، بعد زردچوبه ونعناع رو بهش اضافه کنید
    کشک رو با آب خوب مخلوط کرده به مواد فوق اضافه کنید ، حرارت رو زیادتر کنید تا بجوشه وکمی غلیظ تر بشه
    بعد حرارت رو کم م کرده و گردو ، نمک و فلفل رو افزوده ، بعد از ۵ دقیقه که گردوها کمی نرم شد حرارت رو خاموش کرده و تاسرد نشده سرو کنید.
    نکته ۱: دراضافه کردن نمک دقت کنید چون کشک خودش شوره.

    نکته ۲: درصورت تمایل میتونید ازگوشت به صورت کله گنجشکی یا به صورت قیمه داخل کله جوش استفاده کنید ، اما توجه داشته باشید به دلیل وجود کلسیم درکشک ، آهن گوشت دربدن غیرقابل جذب میشه ، بعضی وقتها فکرمیکنم گذشتگان ما واقعا دانشمند بودند و هریک ازترکیبات غذاها فلسفه ای دارن و بهتره سرخود تو دستورات قدیمی دخل و تصرف نکنیم.

    نکته ۳ : کله جوش رو با گردو ، نعناع داغ و پیازداغ تزئین می کنند.

    نکته ۴: معمولا نان سنگک داخل کله جوش ترید کرده و نوش جان می کنند.

    جای بی بی مجید خالی

    #100977
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    من این غذا رو خوردم . واقعاً خوشمزه ست.
    مرسی

    #100979
    s.samadi
    مشارکت کننده

    به نظر من که تمام غذاهای سنتی خوشمزه اند

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.