تحقیقات در انگلیس نشان می دهد که مصرف کلم بروکلی میتواند سرعت پیشرفت التهاب مفاصل را کاهش دهد یا حتی از بروز آن پیشگیری نماید. در این بررسی مشخص شد نوعی ترکیب موجود در کلم بروکلی، فعالیت آنزیمهای مخربی را که به بافت غضروفی مفاصل آسیب میرسانند، متوقف میکند.
در این مطالعه از 20 بیمار خواسته شد تا پیش از آنکه تحت عمل جراحی التهاب مفصل زانو قرار بگیرند به مدت دو هفته بروکلی را در رژیم غذایی خود بگنجانند. در بررسی که بر روی این افراد انجام گرفت مشخص شد مصرف بروکلی حتی در مدت زمان کوتاه مفید و اثربخش بوده است. به عقیده این محققان هرچند نمیتوان گفت که مصرف بروکلی التهاب مفاصل را به طور کامل درمان میکند اما قادر است به فرآیند درمان کمک نماید.
انجام فعالیت بدنی و حفظ وزن متعادل میتواند علایم و خطر ابتلا به التهاب مفصل زانو را در فرد کاهش دهد اما این یافته جدید اطلاعات بیشتری را درباره چگونگی تاثیرگذاری رژیم غذایی بر سلامت مفاصل ارایه میکند.