کلم بروکلی دارای انواع مواد غذایی شامل: ویتامین C، ویتامین A (اغلب به عنوان بتاکاروتن)، اسید فولیک، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.
کلسیم، کاری فراتر از تقویت استخوانها انجام میدهد و آن کنترل فشار خون است . این ماده معدنی حتی میتواند از بروز سرطان کولون نیز پیشگیری کند.
بتاکاروتن و ویتامین C از جمله آنتیاکسیدانهای مهمی هستند که در کاهش احتمال ابتلا به بسیاری از بیماریها مانند آب مروارید، بیماریهای قلبی و سرطانهای متعدد نقش بسزایی را ایفا میکنند.
فیبر موجود در بروکلی نیاز بدن به هر دو نوع فیبر محلول و غیرمحلول را تامین میکند.
بروکلی در مورد افرادی که به خوردن مواد لبنی چون شیر حساس هستند، منبع خوبی برای تامین کلسیم است.
بروکلی با داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین C ، به جذب آهن در بدن کمک شایانی میکند و از سرماخوردگی پیشگیری میکند.