بررسی محققان کانادایی نشان میدهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به کاهش کلسترول بد خون کمک میکند. این مطالعات نشان داد مصرف یک وعده حبوبات پخته در روز به مدت شش هفته به طور متوسط پنج درصد از کلسترول بد خون را کاهش میدهد.
برای انجام این مطالعه 1037 زن و مرد میانسال مورد بررسی قرار گرفتند. گروهی از این افراد از وضعیت جسمانی مناسبی برخوردار بوده و گروهی دیگر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی بودند. در ادامه مشخص شد تاثیر مفید مصرف حبوبات بر کاهش کلسترول بد در مردان بیش از زنان است.
به گفته پزشکان از آنجا که حبوبات منبع غنی از فیبر، پروتئین گیاهی، ویتامینها و مواد معدنی هستند در کاهش بیماریهای قلبی – عروقی نقش مهمی ایفا میکنند.