مصرف کرفس به کاهش فشارخون کمک میکند. کرفس جزو گروه سبزیجات طبقهبندی میشود و عمدتا از ساقه و برگ آن استفاده میشود.
ساقه کرفس مقدار قابل توجهی فیبر دارد که میتواند به کاهش کلسترول و چربیها کمک کند. کرفس ویتامین C قابل توجهی ندارد اما در صورت مصرف مداوم میتواند قسمتی از این ویتامین را به صورت روزانه تامین نماید.
برخی از مواد موجود در کرفس عبارتند از پالید که یک ماده کاهش دهنده کلسترول بد خون است و در کاهش LDL خون نقش موثری دارد.
ماده کدمارین به عنوان یک ماده ضد سرطان بخاطر نقش پیشگیری کننده رادیکالهای آزاد عمل میکند. همچنین ماده سالید که به کاهش فشار خون کمک قابل توجهی میکند.