گزارش افکارنیوز، در زمان هاي قديم براي درمان بيماري هاي متفاوت از کرفس استفاده مي شد. در اوايل قرون وسطي، آب کرفس به منظور درمان سنگ صفرا، يبوست، ناراحتي هاي مربوط به قاعدگي، کبد و کيسه صفرا به کار برده مي شد. به نوشته سايت «هلث نيوز»، آب کرفس بسيار مغذي است و از آن جا که قليايي است، در ميزان PH بدن که براي سلامت مفيد است، تعادل ايجاد مي کند. تمام قسمت هاي اين گياه سرشار از ماده معدني و ويتامين است. علاوه بر آن داراي هورمون هاي گياهي و روغن هاي مهم درماني است که بوي خاص کرفس را به وجود مي آورد. اين روغن براي تنظيم سيستم عصبي و ايجاد آرامش مفيد است. سديم موجود در آن هم قابل حل و براي بدن لازم است. سديم به بدن کمک مي کند تا ماده مغذي ديگري را که وارد بدن مي شود جذب کند.آب کرفس بهترين نوشيدني براي تامين آب بدن ورزشکاران به حساب مي آيد.
* ويتامين C موجود در کرفس آنتي اکسيدان مهم و تقويت کننده سيستم ايمني است.* خاصيت سم زدايي، هضم کننده غذا و تنظيم کننده مايعات بدن را دارد.* کرفس داراي حداقل ۸ ترکيب ضد سرطاني است.* ماده شيميايي آن باعث کاهش کلسترول مضر مي شود.* ماده اي به نام پلي استيلن موجود در کرفس به طور معجزه آسايي، هر نوع التهاب از جمله آرتريت روماتوئيد، آسم، برونشيت، التهاب استخوان و مفصل و نقرس را تسکين مي دهد.* براساس طب چيني، مصرف روزانه آب کرفس به مدت يک هفته، به طور چشمگيري فشار خون را کاهش مي دهد.* در کشور ژاپن به بيماران آرتريت و دردهاي عضلاني رژيم کرفس خالي توصيه مي شود.* ويتامين C موجود در آن با علايم سرماخوردگي مقابله مي کند.
کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی