-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ آبان، ۱۳۹۲ در ۰۹:۲۵ #80283m.abolfathiمشارکت کننده
آنتیاکسیدان موجود در کدو تنبل تاثیر سریع و بسیاری در جلوگیری از سرماخوردگی افراد دارد.
کدو حلوایی در زمره سبزیجات جالیزی است و برای تامین سلامت افراد مصرف این نوع سبزی لازم است.چربی و کلسترول بد در کدو وجود ندارد. فیبر و آنتیاکسیدان بسیار زیادی دارد و حاوی مقادیر بسیاری از ویتامینهای A، E و C است. رنگ نارنجی این سبزی نشانگر وجود ویتامین A در آنست.
کدو علاوه بر ویتامینهای یادشده حاوی ویتامین B بسیاری است که آرامش در فرد ایجاد و به کنترل عصبی نیز کمک میکند. حاوی املاحی مانند مس، کلسیم، پتاسیم و فسفر است و مصرف این سبزی جذب املاح دیگر در بدن را نیز میسر میکند و نیاز بدن را به خوبی تامین میکند.
مصرف کدو حلوایی میزان کلسترول خوب (HDL) را افزایش و کلسترول بد بدن (LDL ) را کاهش میدهد و رسوب نکردن چربیها در دیواره سرخرگ کمک میکند و احتمال بروز سکتههای مغزی، قلبی و مشکلات عروقی را بهشدت کاهش میدهد.
بهترین روش پخت کدو حلوایی را بخارپز است و سبزیجات بخارپز مانند کدو حلوایی خواص خود را کاملاً حفظ میکنند اما اگر سرخ شوند یا مدت طولانی حرارت ببیند ارزش غذایی خود را از دست میدهند.
همه خواص کدو حلوایی در تخم کدو نیز وجود دارد و مصرف تخم این سبزی به درمان افسردگی کمک میکند. فیبر موجود در آن از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری میکند و اگر فرد روزانه 10 گرم تخم کدو مصرف کند گرفتار سنگ کلیه نمیشود.
چون کدو تنبل منبع سرشار از آنتیاکسیدان است مصرف آن ایمنی بدن را افزایش میدهد و میتواند در بهبود سرماخوردگی موثر باشد. همچنین کمک میکند که اگر فرد در تماس افراد سرماخورده و یا در معرض هوای سرد دیرتر سرما بخورد.
تا پیش از برش کدو حلوایی میتوان آن را بیرون از یخچال نگهداری کرد اما در صورتی که بریده شد حتماً باید در محلی خنک و یا در یخچال نگهداری شود.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.