-
نویسندهنوشتهها
-
۲۸ بهمن، ۱۳۹۲ در ۱۶:۰۵ #81876v.fatoorechiمشارکت کننده
آهن موجود در میوهها و سبزیها از نوع آهن غیرهم میباشد، بنابراین مصرف آن نباید همزمان با لبنیات و چای باشد. همچنین دریافت منابع ویتامین C در جذب موثر این نوع منابع آهن بسیار مهم است.
کباب
مواد لازم برای 4 نفر:
روغن زیتون 60 میلیلیتر 540 کیلوکالری
پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق چایخوری 5 کیلوکالری
آبلیمو 60 میلیلیتر 10 کیلوکالری
اورگانوی تازه خردکرده یک چهارم پیمانه 10 کیلوکالری
فیله گوساله مکعبی خردکرده 800 گرم 870 کیلوکالری
فلفل دلمهای زرد مکعبی خردکرده 2 عدد متوسط 25 کیلوکالری
پیاز قرمز مکعبی خردکرده 1 عدد متوسط 15 کیلوکالری
گوجهفرنگی خردکرده 2 عدد بزرگ 30 کیلوکالری
بادام 35 گرم 210 کیلوکالری
نعنای تازه 1 پیمانه 40 کیلوکالری
روش تهیه:
* روغن، پوست لیمو، آبلیمو و اورگانو (پونه کوهی) را در ظرف شیشهای بریزید و خوب هم بزنید.
* گوشت، فلفل و پیاز را به ترتیب در سیخهای چوبی فرو کنید و روی سینی پخت قرار دهید.
* نیمی از سس آماده شده را روی آن بریزید.
* کبابها را در ظرفهای مخصوص چرب کرده گریل بگذارید تا بپزند.
* در این هنگام، گوجهفرنگی، بادام و نعنا را با بقیه سس در ظرف کوچکی مخلوط کنید.
* کباب را همراه با سالاد گوجهفرنگی، بادام و نعنا و در صورت تمایل، نان پیتا، میل نمایید.
یادآوری:
میتوانید تکههای گوشت را از شب قبل در مخلوطی از آب پیاز، روغن زیتون، اورگانو و پوست لیموترش رنده کرده بخوابانید تا گوشت تردتر شود.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.