-
نویسندهنوشتهها
-
۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۲ #76859zghasemiمشارکت کننده
در این عارضه افراد زود سیر می شوند و باعث نفخ شکم و کم کردن وزن مي شود.
بیماری فلج معده اختلال در حرکات معده و اشکال در تخلیه آن بوده که به تأخیر انجام می شود که همراه با تهوع، استفراغ بوده.
افراد در این عارضه زود سیر می شوند و با خوردن مقدار کمی غذا احساس سنگینی می کنند که باعث نفخ و کاهش وزن و حتی برگشت غذا از طریق دهان می شود.
در بیشتر مواقع علت نامشخص بوده ولی می تواند بیماری های قند (دیابت)، بیماری بافت همبند، بیماری خود ایمنی، بیماری روحی و روانی، بیماری سیستم عصبی، عضلانی (نورولوژیک)، بعضی از عوامل ویروسی و مصرف یکسری داروها از جمله مواد مخدر و مسکن ها و از این ترکیبات، بعضی داروهای ضد افسردگی، بعضی داروهای فشارخون و این بیماری ها که همه عوامل مشابه چون تهوع، بی اشتهایی همراه است.
اگر بیماری قند باشد، باید کنترل شود و درمان بیشتر موارد افراد مشکلات تغذیه و کم آبی بدن بوده که باید درمان حمایتی شود و بیشتر درمان ها درمان کمکی بوده
۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۱:۵۰ #100381madjdمدیرکلاگرچه بیماری فلج معده باعث مرگ نمیشود و طول عمر را تغییر چندانی نمیدهد، ولی کیفیت زندگی کاهش قابل ملاحظهای پیدا خواهد کرد.
در این بیماری، غذا مدت خیلی طولانی در معده باقی میماند و فرد، احساس سیری و پری معده میکند.
در این بیماری، اعصاب معده به خوبی کار نمیکنند. در واقع عصب معده به نام عصب واگ که در حرکت غذا در مجرای گوارشی نقش دارد، آسیب میبیند و ماهیچههای معده و روده کوچک به طور طبیعی کار نمیکنند. لذا حرکت غذا در لوله گوارش کند میشود یا کاملا متوقف میگردد.۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۱:۵۱ #100382madjdمدیرکلنشانههای فلج معده:
سوزش سردل
تهوع و استفراغ مواد غذایی هضم نشده
احساس سیری زودرس هنگام غذا خوردن
کاهش وزن
نفخ شکم
سطوح قند خون نامنظم
بیاشتهایی
احساس برگشت غذا از معده به مری
احساس انقباض و گرفتگی عضلات دیواره معده۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۱:۵۲ #100383madjdمدیرکلاز علل بسیار شایع فلج معده، داروها هستند. انواع داروهای مشتقات مورفین مثل تریاک ایجاد بیاشتهایی و سیری کاذب میکند. مصرف سیگار نیز چنین عارضهای دارد. از جمله داروهای دیگر انواع آنتیهیستامینها مثل دیفنهیدرامین، دیمن هیدرینات و سایر هم خانوادههای این داروهاست که شلشدن معده را سبب میشود.
۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۱:۵۳ #100384madjdمدیرکلبرای کمک به کنترل فلج معده از این شیوهها استفاده میشود:
•مصرف داروها، شامل داروهایی که انقباض عضلات معده را تشدید میکنند.
•خوردن چندین وعده غذایی با حجم کم در طول روز، به جای سه وعده غذای حجیم.
•حذف غذاهایی پرچربی و غذاهای دارای فیبر بالا از رژیم غذایی. هضم این مواد سختتر است.
•در موارد شدید روی آوردن به رژیم غذایی مایع یا به صورت پوره درآمده. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.