کاهش خطر پانکراتيت با مصرف سبزيجات

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74627
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    مصرف طولاني‌مدت سيگار و الکل، دو عامل خطر کاملا شناخته‌شده براي پانکراتيت حاد غير مرتبط با سنگ صفراوي هستند اما نقش محافظتي عوامل محيطي در اين زمينه تاکنون شناسايي نشده است…
    حالا محققان به بررسي اين فرضيه پرداخته‌اند که آيا خطر اين بيماري را با مصرف سبزيجات و ميوه‌جات مي‌توان کاهش داد يا خير؟
    مکانيسم ايجاد محافظت عليه پانکراتيت حاد غير مرتبط با سنگ صفراوي، توسط سبزيجات- و نه ميوه‌جات- مشخص نيست. محققان اين فرضيه را مطرح کرده‌اند که آنتي‌اکسيدان‌هاي موجود در سبزيجات استرس اکسيداتيو را کاهش مي‌دهند و از فرد در مقابل پانکراتيت محافظت مي‌کنند ولي فروکتوز موجود در ميوه‌ها استرس اکسيداتيو را زياد مي‌کند. ممکن است عوامل خطر بررسي‌نشده براي پانکراتيت حاد (داروها، هيپرتري‌گليسريدمي، هيپرکلسمي يا ژنتيک) باعث مخدوش شدن اين نتايج شده باشند ولي اين امر نامحتمل به نظر مي‌رسد. اين يافته‌ها از توصيه فعلي وزارت بهداشت و خدمات انساني ايالات متحده مبني بر افزايش سهم سبزيجات در رژيم غذايي روزمره حمايت مي‌کنند.

    کارشناس تغذیه

    #98774
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مطلب بسیار جالبی بود ، ممنون
    پس باز هم مطالعه ای دیگر به این نتیجه می رسد که در میان میوه ها ،دسته با فروکتوز کمتر ارجحیت داشته و خواص برتری دارند .

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.