پزشكان سوئدی در یك مطالعه جدید اعلام كردند: مصرف شكلات، خطر سكته مغزی را در زنان كاهش می دهد.
این مطالعه نشان داد: زنانی كه در هفته، حدود دو تكه شكلات می خورند، ۲۰ درصد كمتر با خطر سكته مغزی مواجه می شوند.
سوزا لارسون استادیار اپیدمیولوژی تغذیه در انستیتو كارولینسكای استكهلم در این باره متذكر شد: كاكائو حاوی فلاوونوئیدهایی است كه خواص آنتی اكسیدانی دارد و می تواند اكسیداسیون حاصل از كلسترول بد (لیپوپروتئین) را سركوب كند.
البته خواص شكلات به همین جا محدود نمی شود. متخصصان تغذیه تاكید دارند كه شكلات تلخ در كاهش فشارخون، كاهش مقاومت انسولینی و ممانعت از تشكیل لخته های خونی خطرناك در عروق كمك می كند.
این مطالعه روی بیش از ۳۳ هزار زن سوئدی بین ۴۹ تا ۸۳ ساله انجام گرفت و شرح آن در مجله كالج كاردیولوژی امریكا به چاپ رسیده است.