کاهش بوی بد دهان روزه‌دار

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70977
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    یکی از عوامل مهمی که باعث ایجاد بوی بد دهان در افراد روزه دار می‌شود این است که به علت نخوردن و نیاشامیدن کافی، محیط شست و شوی طبیعی در دهان به وجود نمی‌آید و همین خود عاملی می‌شود که بوی بد دهان در افراد احساس شود.


    مشکلات بهداشتی دهان مثل پوسیدگی دندان، جرم دندان و خونریزی لثه از عوامل ایجاد کننده بوی بد دهان در افراد می‌باشند که بایستی حتما مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

    اگر شما دندانی پوسیده در دهانتان داشته باشید، میکروب‌ها در این محل تجمع پیدا می‌کنند. در عین حال باقیمانده موادغذایی نیز ممکن است در این حفره پوسیدگی جمع شوند، بنابراین تخمیر قندها در محل پوسیدگی یا لابه‌لای دندان‌ها، سبب بد بوی دهان می‌شود.
    بهترین روش برای رفع این مشکل این است که پیش از ماه رمضان یا پس از افطار، به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید و هرچه زودتر پوسیدگی دندان‌هایتان را ترمیم کنید.

    باقی ماندن غذا لابه لای دندان‌ها را از دیگر علل ایجاد بوی بد در دهان است. دهان، پرمیکروب ترین محیط بدن از لحاظ تنوع میکروبی می‌باشد و این میکروب‌ها در اثر باقی ماندن غذا در دهان و دندان، گازهای مختلفی را در دهان تولید می‌کنند و ترشحات داخل دهان بر روی این گازها اثر می‌گذارد و بوی بد را در دهان به وجود می‌آورد. لذا پس از صرف سحری دندان‌هایتان را مسواک بزنید تا در طول روز باقیمانده غذا در لابه‌لای دندان‌هایتان مشکل‌ساز نشود.

    افرادی که مشکل رفلکس معده به مری (ترش کردن غذا) را دارند نیز در این دسته قرار می‌گیرند.

    رعایت بهداشت دهان و دندان، درمان بیماری‌های دندان و استفاده از نخ دندان و مسواک در هنگام سحر از مواردی هستند که می‌توانند برای پیشگیری از ایجاد بوی بد دهان در هنگام روزه داری موثر واقع شوند.

    چنانچه فردی حتی با رعایت این موارد، همچنان از مشکل بوی بد دهان در طول روزه داری رنج می‌برد، می‌تواند با شستن دهان با آب و یا مسواک زدن، از بروز بیشتر این مشکل جلوگیری کند.

    استفاده از دهان‌شویه ها هفته‌ای یکی دو بار نیز می‌تواند گزینه مناسبی برای جلوگیری از ایجاد بوی بد دهان باشد، اما باید توجه داشت که هر روز این ماده استفاده نشود، چرا که ممکن است مشکلاتی را در دهان ایجاد کند.

    منبع: تبیان

    #97791
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلبتون
    در ضمن فرایندی در بدن که منتهی به ایجاد بوی بد در هان می شود و در پی گرسنگی طولانی مدت ایجاد می شود ، کتو اسیدوز نام دارد .

    #98413
    marziyeh.a
    مشارکت کننده

    درهنگام سحر چه مواد غذایی استفاده کنیم که درطول روز کمتر دهانمان بو بدهد؟

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.