کاربردهاي ليزر ليپوليز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73819
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    اگرچه فعاليت بدني و رژيم‌غذايي براي از دست دادن وزن و چربي‌هاي اضافي مفيد است ولي بعضي از رسوبات چربي ممكن است به اين تلاش‌ها پاسخ ندهند. يكي از جديدترين روش‌ها براي از ميان برداشتن چربي‌هاي موضعي كه در اصطلاح سلوليت ناميده مي‌شوند، ليزر ليپوليزر است.

    سازمان غذا و داروي آمريكا در سال 2006 اين روش را تاييد كرده است. در اين روش يك فيبر نور ليزر به داخل بافت سلوليت وارد مي‌شود و در اثر تابش اشعه ليزر، چربي‌ها به صورت نيمه‌مايع درمي‌آيند و مي‌توانند به راحتي در بدن جذب يا از آن خارج شوند. مهم‌ترين ويژگي اين روش، دايمي بودن تاثيرات آن است و جزو روش‌هاي قطعي جوانسازي صورت و لاغري بدن محسوب مي‌شود. به علاوه در سطح پوست هيچ اثري از بخيه يا جاي جراحي باقي نمي‌ماند. اين روش در مقايسه با ليپوساكشن سنتي، سريع‌تر و ايمن‌تر است و درد كمتري دارد و فرد مي‌تواند در همان روز به زندگي خود بپردازد و عوارض ليپوساكشن سنتي مانند آمبولي چربي مطرح نيست. البته سوختگي پوست در اثر حرارت ليزر و حتي تغيير رنگ پوست امکان دارد ايجاد شود که با کسب تجربه ميتوان از اين عارضه پيشگيري کرد. 3-2 هفته پس از ليپوليزر، محل مورد نظر تورم دارد كه خودبه‌خود برطرف مي‌شود.
    معمولا نتايج نهايي به 3 تا 12 هفته زمان نياز دارد. از ديگر كاربردهاي اين روش، كم‌كردن استرياهاي پوستي (خطوط كشش پوستي)، كم‌كردن عمق اسكار آكنه، درمان تعريق بيش از حد ناحيه زيربغل، بدشكلي‌هاي ناشي از پيوند چربي و كوچك كردن ليپوم (تومور خوش‌خيم چربي) است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.