نه تنها محتوی چربیهای ترانس و یا چربیهای اشباع ميتوانند منجر به افزایش کلسترول شما شوند، بلکه روش آمادهسازی غذا نیز در این امر دخیل است؛ از مصرف غذاهای سرخ کرده پرهیز کنید، چربیهای اضافی گوشت را حذف نماييد و پوست ماکیان را قبل از پختن جدا کنید، از ماهیتابههای نچسب استفاده نماييد و از افشانههای روغن و یا مقادیر ناچیز روغن مايع گیاهی (روغنی که کلسترول خون را افزایش نميدهد) در تهیه غذا استفاده کنید.
باید به این نکته توجه کرد که اضافه وزن و پرخوری نیز غالبا با افزایش کلسترول ارتباط دارند. در حق خود لطفی کنید: يك آزمايش خون بدهيد و ببينيد كلسترول خونتان چقدر است. همچنين تغییر در رژیم غذایی خود را به سمت مصرف غذاهای دوستدار قلب شروع کنید.