-
نویسندهنوشتهها
-
۲۰ آذر، ۱۳۹۰ در ۰۳:۵۴ #71738someeمشارکت کننده
سلام به تمامی دوستان
من دختر 22 ساله ای هستم که هرکاری می کنم تا چاق بشم یا نمیشم یا تو طولانی مدت کم چاق می شم مثلا اگه 1 ماه زحمت بکشم 2 کیلو چاق شم اگه 2-3 روز کم غذا بخورم سریع از دست میدم و لاغر می شم …. در حال حاضر هم با قد 165 رو وزن 49 موندم ….. راستی من شاغلم و درس هم می خونم وقت باشگاه رفتن هم ندارم…..از کارشناسان و دوستان با تجربه خواهش می کنم لطف کنید راهنماییم کنید..ممنون۲۱ آذر، ۱۳۹۰ در ۰۵:۰۶ #97997madjdمدیرکلبا سلام
در افراد با کاهش وزن ،یکی از مهمترین مسائل ایجاد تنوع غذایی برای آنها است.
سعی کنید همیشه در جیبتان تنقلات مانند آجیل به همراه داشته باشید.
پیاده روی روزانه را فراموش نکنید۲۲ آذر، ۱۳۹۰ در ۰۱:۳۳ #98004someeمشارکت کنندهسلام…….ممنون از جوابتون
من همیشه تنقلات دارم و به خاطر مسیر کارم روزی به طور میانگین 30-50 دقیقه پیاده روی هم می کنم
سوال من این هست که چه روشی رو پی بگیرم تا وزنم بالا بره و بالا بمونه؟؟؟؟۲۲ آذر، ۱۳۹۰ در ۱۰:۴۶ #98008zahra jamshidiمشارکت کننده[align=right]با سلام [/align]
[align=right]شما بایستی ریشه و علت کمبود وزن خود را از بین ببرید تا بتوانید به نتیجه ی ماندگاری برسید:[/align]
[align=right]ابتدا باید یک چکاپ بدهید تا احتمال وجود کم خونی ، پرکاری تیروئید ، ابتلا به عفونت و انگل و …. بررسی شود و از عدم وجود آنها اطمینان حاصل شود .[/align]
[align=right]بعد از آن بایستی زیر نظر یک متخصص یعنی کامل عملی و اصولی رژیم افزایش وزن بگیرید . غالباً دریافت رژیم با دریافت مکمل همراه است یعنی با توجه به شرایط فردی تان پزشک تصمیم می گیره که نوعی مکمل افزایش دهنده ی اشتها برایتان تجویز شود . این مکمل ها که بایستی تاییدیه سازمان غذا ودارو داتشته باشند به تنظیم اشتها و متابولیسم شما کمک بسزایی خواهند کرد . [/align]
[align=right]درکل افزایش وزن پروسه زمان بری داره ولی به هر جهت امکان پذیره وقت کافی مسیر صحیح ذکر شده رو پیش بگیرید و صبور باشید . [/align]
[align=right]موفق باشید [/align] -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.