چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90331
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    فشار خون بالا مشکل ديگر جامعه ماست که با مصرف نمک ارتباط مستقیم دارد؛ از طرفی بین فشار خون بالا و افزايش خطر انواع سکته هاي قلبی و مغزي و مرگ و میر ناشی از آنها نیز ارتباط وجود دارد.

    شما به روش های زیر می توانید نمک کمتري مصرف کنید:

    1. غذاهاي کم نمک را انتخاب کنید و يا غذاها را با مقدار نمک کمتري تهیه کنید.
    2. سر سفره غذا نمکدان را حذف کنید.
    3. براي طعم دادن به غذاها، به جاي نمک از چاشنی هايی مانند سرکه، آبلیمو، سیر، پیاز، سبزي هاي معطر و
    ساير ادويه ها استفاده کنید.
    4. تا حد امکان از مصرف غذاهاي صنعتی )غذاهاي آماده و کنسروها( که نمک زيادي دارند
    5. سعی کنید نان های کم نمک یا بی نمک استفاده کنید.توجه داشته باشید که مقدار نمک موجود در نان معمولا زیاد است.
    6 . سعی کنید مواد غذايی تازه و طبیعی بخوريد و مصرف مواد غذايی شور، دودي و ترشی ها را کاهشدهید.
    7 . براي کم کردن مقدار نمک پنیرها، آنها را قبل از مصرف در آب بخیسانید.
    8 . برچسب هاي روي بسته مواد غذايی را براي دانستن مقدار سديم )ماده اصلی نمک( مواد غذايی، مطالعه کنید.
    9 . آجیل ها و مغزها )مانند بادام و پسته( را بصورت بی نمک يا خام )شور نشده( مصرف کنید.
    10 . مهمترين دلايل مصرف زياد نمک، عادت به طعم شور است. پس مطمئن باشید با کم کردن مقدار نمک مصرفی خود، در طول زمان به طعم کم نمک هم عادت می کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.