چگونه غذاهاي سالم به غذاهاي ناسالم تبديل مي‌شوند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79144
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    كارشناسان ايمني مواد غذايي مي‌گويند، آلودگي باكتريايي يكي از اثرات ناخواسته توليدات انبوه است كه به طور فزاينده‌اي فناوري شيميايي رو به گسترش است. امروزه مصرف‌كنندگان مواد غذايي درمعرض خطرات و باكتري‌ها قرار دارند و علاوه بر باكتري‌ها غذاها هورموني شده‌اند و بايد نگران آنتي‌بيوتيك موجود در انواع گوشت‌ها نيز بود. علاوه بر سموم شيميايي و كشاورزي، محصولات به لحاظ ژنتيكي نيز اصلاح مي‌شوند و همين امر موجب افزايش آلودگي مواد غذايي مي‌گردد. حتي ماهي كه مصرف مي‌كنيم مي‌تواند حاوي بقاياي آنتي‌بيوتيك‌ها و آلاينده‌هاي مضر باشد. گاهي محصولات بسته‌بندي و فرآوري شده ارزان‌قيمت، در اصل شامل هزينه‌‌هاي پنهان هستند و ما را به لحاظ سلامتي با خطر مواجه مي‌كنند. به گفته بيل مارلر، مدير شركت حقوقي كلارك در سياتل بهترين غذاها، غذاهايي هستند كه مواد آنها به صورت طبيعي خريداري و در خانه آماده شوند. اگر همچنان براي توليد انبوه به كشاورزي كم‌هزينه متوسل بشويم، بايد عواقب آن را نيز درك كنيم،.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.