-
نویسندهنوشتهها
-
۲۳ آذر، ۱۳۹۲ در ۰۵:۱۰ #80858v.fatoorechiمشارکت کننده
-مقدار مصرف موادغذاییای که منبع عالی پروتئین با منشاء حیوانی هستند را به حداقل ممكن برسانید؛ مثلا، گوشتقرمز، تخممرغ و انواع ماهی و میگو را در كمترین مقدار مصرف كنید. عصاره گوشت نیز از جمله این موادغذایی است و نباید آن را مصرف كرد.
-فرآوردههای لبنی بهخصوص شیر و انواع پنیر را کمتر بخورید زیرا این موادغذایی از منابع پروتئین هستند و خوردنشان میتواند سطح اوره را افزایش دهد.
-آب بیشتری در طول روز بنوشید. بهتر است روزی 6 لیوان آب و حتی بیشتر میل كنید.
انواع حبوبات و قارچ نیز از جمله موادغذایی هستند كه بهتر است در مصرفشان محدودیت به خرج دهید زیرا زمینه تولید اوره و كراتینین را در بدن افزایش خواهند داد.
-خوردن آب سبزیجات تازه نیز به شما کمک میکند تا هم آب و هم املاح مورد نیاز بدنتان را در این شرایط تامین کنید.
-همراه غذا ماءالشعیر میل نكنید زیرا زمینه تولید اوره و كراتینین را افزایش خواهد داد.
-ممكن است بنابر شرایط ویژهای كه دارید پزشك معالج یك رژیمغذایی كمپتاسیم را نیز به شما توصیه كند، در این شرایط باید از خوردن موادغذایی مانند گوجهفرنگی، آووکادو، پودر فلفل قرمز، شکلات و پودر کاکائو، برگه زردآلو، كیوی، کشمش، پسته و تخمه کدو و آفتابگردان كه از منابع پتاسیم هستند، خودداری كنید.
-بهتر است مصرف مایعات کافئیندار مانند قهوه، نسکافه و چای (از چایسبز گرفته تا چایسیاه) را به حداقل برسانید زیرا این نوشیدنیها ادرارآور هستند و میتوانند بدن شما را با کمآبی مواجه کنند كه اصلا در چنین شرایطی خوب نیست.
-مطالعات نشان دادهاند که خوردن موادغذاییای مانند خیار، شلغم، جو، کاهو، گلکلم، انواع جوانهها، تربچه و شیرسویا میتواند برایتان در شرایطی که کراتینینتان بالاست، کمککننده باشد بنابراین آنها را با مشورت پزشک معالجتان بیشتر در برنامه غذایی روزانهتان داشته باشید.
-ممكن است بنابر همین شرایط متخصص یك رژیمغذایی كمفسفر را هم به شما توصیه كند. در این شرایط باید از خوردن موادغذایی مانند تخمه کدو و آفتابگردان، پنیر و کنجد نیز اجتناب كنید. البته میوههایی مانند سیب، گلابی و انبه و سبزیهایی مانند هویج و گلکلم از موادغذاییای هستند که خوردنشان میزان فسفر دریافتی را افزایش نمیدهد بنابراین خوردن آنها میتواند برایتان مفید باشد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.