چگونه اوره خونمان را پايين بياوريم؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75998
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مقدار مصرف موادغذايي‌اي که منبع عالي پروتئين با منشاء حيواني هستند را به حداقل ممكن برسانيد؛ مثلا، گوشت‌قرمز، تخم‌مرغ و انواع ماهي و ميگو را در كمترين مقدار مصرف كنيد. عصاره گوشت نيز از جمله اين موادغذايي است و نبايد آن را مصرف كرد.

    فرآورده‌هاي لبني به‌خصوص شير و انواع پنير را کمتر بخوريد زيرا اين موادغذايي از منابع پروتئين هستند و خوردنشان مي‌تواند سطح اوره را افزايش دهد.

    آب بيشتري در طول روز بنوشيد. بهتر است روزي 6 ليوان آب و حتي بيشتر ميل كنيد.

    انواع حبوبات و قارچ نيز از جمله موادغذايي هستند كه بهتر است در مصرفشان محدوديت به خرج دهيد زيرا زمينه توليد اوره و كراتينين را در بدن افزايش خواهند داد.

    خوردن آب سبزيجات تازه نيز به شما کمک مي‌کند تا هم آب و هم املاح مورد نياز بدنتان را در اين شرايط تامين کنيد.

    همراه غذا ماءالشعير ميل نكنيد زيرا زمينه توليد اوره و كراتينين را افزايش خواهد داد.

    ممكن است بنابر شرايط ويژه‌اي كه داريد پزشك معالج يك رژيم‌غذايي كم‌پتاسيم را نيز به شما توصيه كند، در اين شرايط بايد از خوردن موادغذايي مانند گوجه‌فرنگي، آووکادو، پودر فلفل قرمز، شکلات و پودر کاکائو، برگه زردآلو، كيوي، کشمش، پسته و تخمه کدو و آفتابگردان كه از منابع پتاسيم هستند، خودداري كنيد.

    بهتر است مصرف مايعات کافئين‌دار مانند قهوه، نسکافه و چاي (از چاي‌سبز گرفته تا چاي‌سياه) را به حداقل برسانيد زيرا اين نوشيدني‌ها ادرارآور هستند و مي‌توانند بدن شما را با کم‌آبي مواجه کنند كه اصلا در چنين شرايطي خوب نيست.

    مطالعات نشان داده‌اند که خوردن موادغذايي‌اي مانند خيار، شلغم، جو، کاهو، گل‌کلم، انواع جوانه‌ها، تربچه و شيرسويا مي‌تواند برايتان در شرايطي که کراتينين‌تان بالاست، کمک‌کننده باشد بنابراين آنها را با مشورت پزشک معالجتان بيشتر در برنامه غذايي روزانه‌تان داشته باشيد.

    ممكن است بنابر همين شرايط متخصص يك رژيم‌غذايي كم‌فسفر را هم به شما توصيه كند. در اين شرايط بايد از خوردن موادغذايي مانند تخمه کدو و آفتابگردان، پنير و کنجد نيز اجتناب كنيد. البته ميوه‌هايي مانند سيب، گلابي و انبه و سبزي‌هايي مانند هويج و گل‌کلم از موادغذايي‌اي هستند که خوردنشان ميزان فسفر دريافتي را افزايش نمي‌دهد بنابراين خوردن آنها مي‌تواند برايتان مفيد باشد.

    #99516
    zghasemi
    مشارکت کننده

    این مطلبتون برای بیماران کلیوی می تونه خیلی مفید واقع شه
    ممنون

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.