غذاهای دریایی بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم به حساب میآیند اما نکته مهم در مورد این منابع غذایی مفید، نحوه صحیح نگهداری از آنها است.
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای نگهداری بهتر و سالمتر این نوع مواد خوراکی توصیههای مهمی ارائه کرده که به شرح زیر است:
– تمام انواع غذاهای دریایی پخته شده از نوع خام آن باید کاملا جدا نگهداری شوند. همچنین توجه کنید که حتی قبل از خریداری کردن غذاهای دریایی، نوع خام و پخته آن نیز باید در فروشگاه در قفسههای جداگانه نگهداری شده باشند.
– حداقل 20 ثانیه قبل و بعد از تماس با غذاهایی دریایی، دستهای را با آب و صابون شستوشو دهید.
– تمامی ظروف و سطوحی از آشپزخانه که با غذاهای دریایی خام تماس داشتهاند باید به طور کامل شسته شوند.
همچنین غذاهای دریایی حتما باید پس از خریداری شدن بلافاصله داخل فریزر، منجمد شوند و سپس در فاصله دو روز پس از خریداری، مورد مصرف قرار گیرند.