-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۲:۵۹ #76311v.fazelمشارکت کننده
رژیم غذایی نقش بسیار مهمی در کنترل دیابت دارد بنابراین افراد مبتلا به دیابت باید به رژیم غذایی روزانه خود خیلی توجه کنند. بسیاری از بیماران دیابتی گمان می کنند که بخاطر بیماریشان نمی توانند میوه بخورند درحالیکه بسیاری از میوه ها که در ترکیبات آنها مقدار بسیار کمی شکر به کار رفته است برای این بیماران مفید هستند.
سیبها
سیب برای بیماران دیابتی مفید هستند زیرا از بوجود آمدن شرایطی که باعث سندروم متابولیک از جمله دیابت می شود پیشگیری می کند. سیب التهابات مربوط به دیابت و بیماریهای قلبی را نیز کاهش می دهد . شاخص قند خون سیب ۳۸ است . این شاخص برای تعیین میزان تاثیر مواد غذایی بر سطح قندن خون انسان استفاده می شود.
گریپ فروت
شاخص قند خون گریپ فروت ۲۵ است و میوه بسیار خوبی برای دیابتی ها محسوب می شود زیرا مصرف این میوه ، سطح قند خون را بطور طبیعی کاهش می دهد. بهتر است به جای نوشیدن آب این میوه ، خود میوه را بخورید زیرا تغییر و تحولی که مصرف خود این میوه در بدن ایجاد می کند آهسته تر است.
پرتقال
شاخص قند خون پرتقال نیز پایین است و در حدود ۴۸ است . بنابراین پرتقال نیز میوه بسیار خوبی برای دیابتی ها محسوب می شود . فیبر و ویتامین C موجود در پرتقال سطح قند خون را کنترل می کند . پرتقال یک میان وعده بسیار مفید است که که حتی وزن را هم می تواند کنترل کند و یا کاهش دهد . همانطورکه می دانید اضافه وزن یک عامل بسیار پر خطر برای دیابت است.
موزها
باور عمومی مردم این است که موز یک میوه چاق کننده و سرشار از قند است اما واقعیت این است که موز برای دیابتی ها مفید است زیرا در واقع قند موجود در این میوه زیاد نیست و سطح گلوکز خون را بالا نمی برد.۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۴:۰۴ #99627madjdمدیرکلدر کل مصرف مداوم و زیاد میوه های شیرین به هیچ وجه برای افراد دیابتی خوب نیست، زیرا در کنترل اشتها و کنترل قند خون افراد دیابتی تاثیر نامطلوبی دارند، در حالی که میوه های پر فیبر و با نمایه گلایسمی کمتر، برای کنترل اشتها و نوسانات قند خون افراد دیابتی بهتر هستند.
لذا راهکار مفید برای کنترل دیابت آن است که افراد دیابتی از مصرف انواع کربوهیدراتهای سریعالجذب مثل برخی میوه های بسیار شیرین (مثل هندوانه، زردآلو، انبه و…) تا حد امکان پرهیز نمایند.۱۹ فروردین، ۱۳۹۲ در ۰۶:۴۲ #99634zghasemiمشارکت کنندهمواد غذایی شیرین حساسیت انسولین را کمتر می کند و در واقع کارایی انسولین ترشح شده توسط بدن این افراد بعد از مدتی بسیار کم می شود که عواقب خاص خود را بهمراه دارد
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.