ماهي به علت داشتن چربي امگا3، گوشت قرمز و گوشت انواع پرندگان به دليل داشتن آهن، ويتامين C موجود در ميوهها و سبزيجاتي مانند مرکبات، توتفرنگي، گريپفروت، انار، گوجهفرنگي، کلم بروکلي، هويج و سويا به علت تاثير آن در بهبود عملکرد سلولهاي عصبي، ويتامينهاي گروه B بهويژه B6 و B12 و تيامين که در مخمر، جوانه گندم، برنج قهوهاي، دانه سويا، جوي دوسر، عدس، تخمه آفتابگردان و گردو وجود دارند، روي که منبع آن گوشت، جگر، غلات سبوسدار، محصولات سويا، لوبياي خشک، تخممرغ، پنير، حبوبات و سبزيجات سبز تيره و زرد است و يد که بر عملکرد غده تيروييد اثر ميگذارد.