بیشترین غذاهایی که درکودکان ایجاد حساسیت میکنندعبارتند از تخم مرغ ، شیر گاو، ، گندم، سویا و بادام زمینی.اما مواد غذایی مانند غذاهای دریایی (مثل ماهی و صدف دریایی)،آجیلهای درختی(مثل گردوی معمولی)، خربزه، کنجد، تخم آفتاب گردان و شکلات نیز ممکن است موجب آلرژی شوند.
باید توجه داشت که درکودکانیکه به شيرگاو حساسیت دارند امکان وجود حساسیت به سایر انواع شیر ها مانند شیر بز، گوسفند، اسب نیزوجوددارد.این موضوع در مورد حساسیت به تخم مرغ نیزصادق است بطوریکه اگر حساسیت به تخم مرغ وجودداشته باشدامکان بیشتری از حساسیت به تخم سایر پرندگان مانند بوقلمون، اردك، مرغابي، غاز و مرغ دريايي وجوددارد.درمورد آلرژی به حبوبات وغذاهای دریایی این مسئله کمتر صدق میکند.
درکودکانیکه به غلات حساسیت دارند باید از همه غذاهایی که غلات درآن است مانند نان، غلات، ماکارونی، بیسکویت و کیک پرهیز کنند.دراینصورت لازم است ازآرد های جایگزین مانندبرنج، ذرت، جو دو سر، جو، گندم سیاه، نان گندم سیاه، وارزن استفاده کرد.
برخی بیمارانیکه به لاتکس حساسیت دارند ،ممکن است به میوه هایی مانند موز ویا کیوی نیز واکنش نشان دهند.همچنین دربعضی افراد که آلرژی به مواد غذایی مانندهویج،هلو،نکتارها،سیب،گیلاس،گلابی،فندق، هویج فرنگی،سیب زمینی،کیوی،گوجه فرنگی،موز،هندوانه،خربزه ویا طالبی دارند ممکن است درصورت تماس با گرده های علفی،بوته ای و یا درختی دچار علائم آلرژی شوند.