-
نویسندهنوشتهها
-
۶ بهمن، ۱۳۹۲ در ۱۱:۵۲ #81546zahra jamshidiمشارکت کننده
آلرژيهاي غذايي ميتوانند موجب تشديد علائم حساسيتهاي فصلي مثل خارش و قرمزي پوست و يا حتي دل درد شوند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، عاقلانه نيست كه هميشه حساسيتهاي فصلي را به گردن تغييرات آب و هوايي بيندازيم چون اغلب، خوردن برخي از مواد غذايي موجب بروز اين حساسيتها ميشود.
به گزارش شبكه خبري تورنتو نيوز، در اين مقاله فهرستي از غذاهايي كه بايد براي پيشگيري از آلرژي در مصرف آنها احتياط كنيد، ارائه شده است. اين مواد غذايي عبارتند از:
– منابع گياهي:
در منابع گياهي بادام زميني تقريبا در 0،4 تا 0،6 درصد از جمعيت مردم حساسيت ايجاد ميكند. علائم حساسيت به بادام زميني شامل فشار و ناراحتيهاي شكمي، التهابات پوستي و حملات آسمي هستند.
دانه سويا نيز به دليل دارا بودن فيتواستروژن و مقادير زيادي فيبر موجب بروز مشكلات معدهاي و رودهاي مثل اسهال، التهاب معده و دردهاي شكمي ميشود.
همچنين سبزيجات ديگري كه در بروز علائم و واكنشهاي آلرژيك نقش دارند شامل هويج، اسفناج، كلم، پياز، سير، تخمه آفتابگردان، سيب زميني شيرين و تخمه كدو هستند.
در ميوهها نيز توت فرنگي، موز، پرتقال و انگور مهمترين آلرژيزاها هستند. پس از آن مركبات مثل ليمو نيز در برخي افراد عامل ايجاد آلرژي هستند.
آرد گندم هم به دليل دارا بودن گلوتن يك ماده آلرژي زا است كه در برخي افراد موجب بروز علائم سلياك ميشود. بيماري سلياك، حالتي است كه در آن جداره داخلي روده كوچك آسيب ميبيند و در نتيجه مانع از جذب ريز مغذيهاي ضروري ميشود. گلوتن درعين حال در جو، چاودار و بلغور نيز موجود است.
– منابع حيواني:
شيرگاو به دليل دارا بودن كاسئين و بتالاكتوگلوبين يك ماده آلرژي زاي مهم است به همين خاطر مصرف آن موجب بروز دردهاي شكمي، معدهاي و حتي حالت تهوع ميشود.
تخم مرغ نيز بسيار آلرژي زا است و مهمترين تاثير آن بروز حساسيتهاي پوستي است.
به علاوه مرغ و ماهي نيز در برخي افراد موجب بروز واكنشهاي آلرژيك شامل عفونت خارشي پوستي، اختلالات رودهاي و معدهاي و يا حتي آسم ميشوند.
در اين مقاله هم چنين تاكيد شده است كه انواع نوشيدنيهاي الكلي از ديگر عوامل بروز حساسيت و واكنشهاي آلرژيك هستند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.