در ایام نوروز افراد حتما باید پایش روزانه قند را داشته باشند ودرهرزمان و مکانی که مشکلی پیش آمد،انجمن دیابت ایران جوابگوی سوالات بیماران خواهد بود.»
شیرینی جات به این دلیل که قندهای زود جذب دارند به سرعت قند را بالا می برند،مخصوصا شیرینی های خشک که چربی کمتری دارند باسرعت بیشتری قند را بالا می برند اگر شیرینی به صورت کیک وخامه دارباشد به دلیل وجود چربی زمان بیشتری طول می کشد تا قند بالا برود.
گاهی افراد دیابتی تصور می کنند که شیرینی های خشک که حجم کوچکتری دارند خیلی روی قند آنها تاثیر نمی گذارد اما این تصور اشتباه است و می توانند قند آنها را به شدت افزایش دهد،که در این زمینه افراد باید بسیار دقت کنند.
فرادی که انسولین استفاده می کنند و به آنها در این زمینه آموزش دیده باشند منع کامل برای مصرف شیرینی وجود ندارد این افراد می توانند یک واحد غذایی را حذف کنند و مقدار کمی از شیرینی جات را استفاده کنند و درصورت لزوم می توانند دوز انسولین خود را افزایش دهند.
تغییر دوزانسولین فقط در کسانی که آموزش لازم را دیده اند امکان پذیراست که میزان قند خود را به صورت روزانه چک می کنند وهم چنین با روش های افزایش میزان دوز انسولین آشنا هستند،در کسانی که با افزایش دوز انسولین آشنا نیستند،افزایش شدیدی در میزان قند خون آنها ایجاد می شود.