چندموادغذایی مفیدبرای سیگاریها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74474
    araghi
    مشارکت کننده

    سیگاری‌ها بیشتر بخورند: پرتقال، پاپایا، هلو، فلفل دلمه‌ای قرمز و هویج

    نقطه‌ی مشترک همه‌ی این گیاهان، رنگ قرمز یا نارنجی آن‌ها است. این رنگ از نوعی کاروتنوئید تولید می‌شود. این رنگدانه ی آنتی‌اکسیدانی نارنجی رنگ که بتاکریپتوگزانتین نامیده می‌شود، به نظر می‌رسد که از ریه‌ی سیگاری‌ها محافظت می‌کند.
    مصرف مواد غذایی سرشار از اسیدفولیک در افرادی که سیگار را ترک کرده‌اند، احتمال ابتلا به سرطان ریه را تا 40 درصد کاهش می‌دهد
    مطالعات نشان می‌دهند داشتن رژیم غذایی سرشار از بتاکریپتوگزانتین در افراد سیگاری احتمال ابتلا به سرطان ریه را 25 تا 37 درصد کاهش می‌دهد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.