]چند راه کار!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67745
    s.samadi
    مشارکت کننده

    1- یک فعالیت بدنی 30 دقیقه ای با شدت متوسط در بیشتر روزهای هفته یا ترجیحا هر روز به همه افراد توصیه می شود. این مقدار فعالیت باید مثل خوردن و خوابیدن جزیی از برنامه ی روزانه ما باشد. هر چه مقدار و زمان فعالیت بیشتر، مزایای حاصل از آن نیز بیشتر خواهد بود و کالری بیشتری را نیز خواهد سوزاند و برای کنترل وزن نیز بسیار توصیه می شود.

    2- تقریبا 60 دقیقه فعالیت بدنی متوسط روزانه برای جلوگیری از افزایش وزن لازم است. برای افرادی که کاهش وزن داشته اند حداقل 60 تا 90 دقیقه فعالیت روزانه برای جلوگیری از افزایش مجدد وزن نیاز است و به موازات آن کالری دریافتی نباید افزایش یابد. کودکان و نوجوانان باید حداقل 60 دقیقه هر روز یا در اکثر روزهای هفته فعالیت بدنی داشته باشند.

    3- مهم نیست که چه فعالیتی را انتخاب می کنید و این فعالیت یک باره انجام می شود یا به 2 تا 3 فعالیت کوتاه مدت تر تقسیم می شود. مهم این است که در مجموع 30 دقیقه فعالیت داشته باشید.

    4- منظورمان از فعالیت بدنی حتما نوعی ورزش در یک باشگاه ورزشی مجهز نیست بلکه حتی پیاده روی ساده، نظافت حیاط، شستن وسیله نقلیه شخصی خود، خرید منزل بدون استفاده از ماشین، استفاده از راه پله به جای آسانسور، کمک به کارهای منزل و خرید شخصی مواد غذایی به جای استفاده از پیک و… هم می توانند سطح تحرک و در نتیجه سلامتی ما را بالا ببرند.

    5- سعی کنید ورزشی را برای خود یا فرزندمان انتخاب کنیم که به آن علاقمند باشیم وگرنه دیر یا زود از انجام آن خسته می شویم. بنابراین نوعی ورزش خاص را به کودکانتان تحمیل نکنید.

    6- داشتن یک همراه خوب می تواند مشوق خوبی برای ادامه فعالیت شما باشد بنابراین سعی کنید یک همراه پیدا کنید تا با هم به پیاده روی، کوهنوردی، استخر و … بروید تا علاوه بر لذت بردن از مصاحبت با یکدیگر با هم به فعالیت بدنی بپردازید.

    7- معمولا اکثر افراد بالغ قبل از شروع یک فعالیت بدنی در حد متوسط نیاز به مشورت با پزشک ندارند. با این وجود مردان بالای 40 سال و زنان بالای 50 سال که قصد شروع یک فعالیت شدید را دارند باید با پزشک خود مشورت کنند.

    8- افرادی که هر کدام از شرایط ذکر شده ذیل را دارند برای شروع یک برنامه ورزشی بی خطر با پزشک خود مشورت کنند:

    · مشکلات جسمی مزمنی مثل بیماری قلبی، فشارخون، دیابت، پوکی استخوان، آسم و چاقی

    · افرادی که در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی قرار دارند مثل افرادی که سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری های قلبی یا سکته را دارند، افرادی که رژیم غذاییشان چربی های اشباع، چربی های ترانس و کلسترول زیادی دارد، افراد سیگاری و افرادی که شیوه زندگی بی تحرکی یا کم تحرکی دارند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.