چرا دهان ما بعد از خوردن سير، بوي بدي مي‌‌گيرد؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79791
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مصرف سير باعث توليد گاز سولفيد هيدروژن در بدن مي‌شود که بوي خوشايندي ندارد و زماني که با مصرف سير، در دستگاه گوارش رها مي‌شود،‌ به ساير قسمت‌هاي بدن، از جمله ريه‌ها مي‌رسد. به همين دليل نفسمان بدبو مي‌شود و ما آن بو را به دهان نسبت مي‌دهيم. خيلي از افراد مي‌گويند با جويدن آدامس يا مکيدن قدري چاي خشک يا قهوه، مي‌توان اين بوي بد را از بين برد، در صورتي‌که تا زمان دفع کامل اين گاز از بدن، بوي ناخوشايند آن همچنان از طريق تنفس فرد احساس خواهد شد. خوشبوکننده‌هاي دهان يا خوراکي‌هايي مانند آدامس هم موقتا مي‌توانند محيط داخلي دهان را خوشبو کنند و اثر آنها بيش از نيم ساعت طول نخواهد کشيد. البته خوشبختانه اين گاز مي‌تواند به باز شدن عروق خوني و تنظيم فشار خون کمک کند و به همين دليل هم به همه افراد توصيه مي‌شود که براي پيشگيري از ابتلا به گرفتگي عروق و ناراحتي‌هاي قلبي ناشي از آن، حداقل روزي يک سير بخورند.
    منبع: WHfood

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.