-
نویسندهنوشتهها
-
۲۳ اردیبهشت، ۱۳۸۹ در ۰۲:۳۶ #68941
zahra jamshidi
مشارکت کنندهجمشیدی عزیز:
آیا مصرف زیاد آب باعث بزرگ شدن معده نمیشود؟۲۰ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۲۲:۴۲ #97389susan
مشارکت کنندهولي من اصلا در طول روز احساس تشنگي نمي كنم و به قول n.fazel كه گفته فراموش ميكنه 5-6 ليوان آب بخوره من فراموش ميكنم كه حتي يك ليوان آب بخورم حالا شايد در تابستان نهايتاً 2 تا3 ليوان در روز آب بخورم ولي در زمستان برام پيش آمده كه يك روز كامل آب نخورده ام چون واقعاً احساس تشنگي نمي كنم حتي هميشه سعي ميكنم يك ليوان آب روي ميزم باشه ولي باز هم فايده اي نداشته چون تشنه نميشم اصلاً ميل به خوردن آب ندارم
حالا شما بگيد من چيكار كنم؟۲۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۱:۰۶ #97396madjd
مدیرکلمصرف بقیه مایعات شما چگونه است؟
آیا چاق هستید و یا لاغر؟۲۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۱:۵۸ #97404susan
مشارکت کنندهمن چاق هستم و حدود سه هفته است كه در كلينيك رژيم درماني نوين ثبت نام كرده ام و از رژيم ارائه شده پيروي ميكنم. من خودم چاي را بيشتر از بقيه مايعات دوت دارم اما چاي را حتما با يك چيز شيرين بايد بخورم براي همين سعي ميكنم كمتر چاي بخورم
۲۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۳:۳۷ #97411madjd
مدیرکلدر این صورت شما باید اهسته آهسته خود را به نوشیدن آب عادت دهید .مطمئن باشید هم در کنترل احساس گرسنگی و هم شفاف شدن پوست صورتتان موثر است.
نوشیدن چای به علت خاصیت مدر آن به هیچ عنوان جای آب را نمی گیرد حتی اگر عادت کنید آن را به تنهایی بنوشید.۲۱ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۴:۲۳ #97414susan
مشارکت کنندهخودم هم از اين موضوع ناراحت هستم و سعي در برطرف كردن اين عادت خودم دارم
با تشكر از راهنمايي شما۱۲ آبان، ۱۳۹۱ در ۱۸:۰۰ #98742Nidia.A
مشارکت کنندهاین است که بسیار true.I وزن از دست رفته من به تازگی ساخته شده موجود در غذا ، مصرف گیاهخواری و کم کربوهیدرات http://www.novindiet.net کمک زیادی به من و من پیشنهاد می کنم همه ای کاش شما شانس!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.