متخصصان آلمانی در ترکیبات چای سبز نوعی فلاوونوئید را شناسایی کردهاند که مانع از ورود ویروس هپاتیت سی (HVC) به داخل کبد میشود.
ویروس
این متخصصان میگویند: فلاوونوئید موجود در چای سبز موسوم به اپی گالوکاتچین – 3- گالات (EGCG) قابلیت آن را دارد که بعنوان یک راه کار ضد ویروسی برای جلوگیری از قدرت گرفتن مجدد ویروس هپاتیت C بعد از پیوند کبد ، مورد استفاده قرار بگیرد.
عفونت ویروس هپاتیت C میتواند منجر به هپاتیت مزمن، سیروز کبد ی یا سرطان ابتدایی کبد شود. ویروس هپاتیت C یکی از شایعترین عوامل بروز بیماری مزمن کبد ی است.