چاق ها بیشتربه آلرژی مبتلا می شوند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89329
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    کودکان و بزرگسالان چاق 26 درصد بیش از دیگران به آلرژی مبتلا می شوند.
    به گزارش شبكه خبر ، محققان در آمریکا می گویند: هنوز نمی توان گفت که آیا چاقی ، آلرژی را سبب می شود یا خیر ولی این مطالعه نشان می دهد که با کنترل چاقی در افراد مختلف می توان از بروز آلرژی پیشگیری كرد.

    دکتر داریل زلدین و همکارانش در مقاله ای در شماره اخیر نشریه آلرژی و ایمنی شناسی بالینی اعلام کردند ما دریافتیم که بین چاقی و آلرژی ها ارتباطی مثبت وجود دارد.

    به نظر می رسد این آلرژی بیشتر از نوع حساسیت در برابر غذاها باشد و به همین سبب نیز با چاقی مرتبط است.

    دکتر استفانی لاندن از گروه محققان می گوید میزان آلرژی غذایی در کودکان چاق ، 59 درصد بیشتر از دیگران است.

    گروه محققان در این بررسی بیش از چهار هزار کودک و بزرگسال بین 2 تا 19 سال را بررسی و میزان بروز آلرژی و آسم را در آنان مطالعه کردند.

    محققان به شماری از عوامل همچون عوامل بیرونی و درونی بدن و نیز حساسیت زاهای غذایی ، وزن بدن و پاسخ به پرسشنامه پرداختند و در این بین در باره بروز تب یونجه ، اگزما و آلرژی ها ، بررسی کاملی انجام دادند.

    کودکانی که نمایه توده بدنی آنان در 95 درصد بالایی نمودار بود ، چاق اطلاق کردند.

    این دانشمندان دریافتند آنتی بادی ها یا پادتن هایی برای حساسیت زاهای خاص در کودکان چاق یا دارای اضافه وزن ، بیشتر مشاهده می شود.

    چاقی کودکی و بزرگسالی به عنوان مشکلی روز افزون در ایالات متحده امریکا محسوب می شود ولی در بسیاری از کشورهای جهان نیز به مشکل تبدیل شده است.

    با اینکه نتایج این بررسی ، جالب است ولی نمی توان ثابت کرد که چاقی بروز آلرژی را سبب می شود و عامل بروز آلرژی است.

    تحقیقات بیشتری برای بررسی این ارتباط لازم است.

    بر اساس گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای امریکا ، سی دی سی ، حدود 16 درصد از کودکان و جوانان امریکایی بین 2 تا 19 سال چاق هستند .

    چاقی خطر ابتلا به بیماری های قلبی ،‌دیابت و آسم را افزایش می دهد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.