چاشنی‌ها برای شما مفید هستند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67698
    mosavi
    مشارکت کننده

    هندی‌ها به خوردن غذاهای تند و پرچاشنی معروف هستند، آیا هیچ وقت تصور کرده‌اید که این چاشنی‌ها می‌توانند غیر از طعم بخشیدن به غذا، مزیت دیگری نیز داشته باشند؟
    شبکه خبری تورنتونیوز در مقاله‌ای می‌نویسد: چاشنی علاوه بر اینکه طعم مطبوع و دلچسبی را به غذای شما می‌دهند در عین حال مزایای پزشکی متنوعی نیز دارند و برای انسان مفید هستند.
    چاشنی‌ها قرن‌هاست که به دلیل برخورداری از مزایای درمانی و خواص پزشکی استفاده می‌شوند و محققان هنوز به مطالعات خود برای بررسی خواص شفابخش آنها ادامه می‌دهند.
    در این مقاله به چند نمونه از این چاشنی‌های مفید و خواص درمانی آنها اشاره شده است که عبارتند از:
    ۱)پودر فلفل؛ این چاشنی درد مفاصل را تسکین می‌دهد. تحقیقات نشان می‌دهد؛ کاپسایسین موجود در فلفل تند دارای خاصیت ضدالتهابی است که می‌تواند در تسکین و کاهش تورم و دردهای ناشی از آرتریت مفید باشد.
    ۲) دارچین؛ این چاشنی از بدن در برابر بیماری دیابت نوع دوم و بیماریهای قلبی محافظت می‌کند.
    بر اساس مطالعات؛ مصرف حدود نصف قاشق چایخوری دارچین گلوکز خون، کلسترول و میزان چربی تری گلیسیرید را پایین می‌آورد.
    ۳) پودر سیر؛ سلامت قلب شما را بهبود می‌بخشد.
    مصرف پودر سیر می‌تواند مقدار کلسترول و تری گلیسیرید را به طور متوسط تا ۱۰ درصد کاهش دهد.
    ۴) میخک؛ روغن میخک برای تسکین دندان درد شناخته شده است و بعنوان یک دهان شویه فوق‌العاده عالی، قابل استفاده است. ماده اصلی این روغن «اوگنول» است که خاصیت ضدالتهابی دارد و می‌تواند به کاهش سفتی و درد در عارضه آرتریت یا التهاب مفاصل کمک کند. میخک همچنین طبع گرم دارد و قبض دستگاه گوارش را کاهش داده و فرآیند هضم را تحریک می‌کند.
    ۵ )زنجبیل؛ این چاشنی نیز حاوی انواع آنتی اکسیدان‌ها است و برای حفاظت از بدن در برابر بیماریها مفید است.
    زنجبیل اسپاسم‌ها را تسکین داده و نفخ دستگاه گوارشی را کاهش می‌دهد. همچنین درمان فوق العاده خوبی برای حالت تهوع مربوط به بیماری مسافرت یا بارداری است.
    منبع: سايت پزشكان بدون مرز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.