دانشمندان هلندی می گویند؛ مصرف مواد غذایی و سبزیجاتی مانند کرفس و جعفری که حاوی فلاونووئید آپی ژنین هستند به پیشگیری از بروز سرطان خون کمک می کند. آزمایشات نشان داد؛ آپی ژنین که به طور معمول در میوه ها و سبزیجات یافت می شود، توانست رشد دو نوع سلول بیمار در سرطان خون را تا 50 درصد متوقف کرده و شانس نجات آن ها را افزایش دهد. این یافته ها تایید می کند که آپی ژنین می تواند در پیشگیری از سرطان خون موثر باشد. البته این ماده درعین حال خاصیت مقاومت در برابر شیمی درمانی را دارد و بنابراین برای بیمارانی که در حال حاضر به این سرطان مبتلا هستند و تحت درمان قرار دارند، توصیه نمی شود. چون آپی ژنین با روش های استاندارد درمانی سرطان خون تداخل پیدا می کند.
____________________________________________________________________________________________
زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.