آماده سازی: 55 دقیقه
پخت: 20 دقیقه
سرجمع: 75 دقیقه
یک پیراشکی بسیار لذیذ و آسان با خاصیت غذایی بالا
خمير مثلثی يوفكا به تعداد لازم 800 کالری
تخم مرغ 3 عدد 210 کالری
آب 1 قاشق غذاخوری 0 کالری
پنیر فتا 100 گرم 265 کالری
اسفناج خرد شده 1 پیمانه 10 کالری
پياز ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری 2 کالری
جعفری خرد شده 1 پیمانه 34 کالری
روغن براي سرخ كردن به میزان لازم 450 کالری
مجموع کالری 1771
برای تهیه پيراشكي اسفناج، ابتدا اگر خمیر یوفکا داخل فریزر است آن را از فريزر خارج كنيد تا در دماي اتاق نرم شود.
1عدد تخم مرغ و آب را هم بزنيد و کنار بگذاريد.
تخم مرغ های باقیمانده، پنیر فتا، اسفناج، پیاز و جعفری را مخلوط كنيد.
خمير را به آرامي بر روي سطحي پهن كنيد و از مخلوط اسفناج تقریبا 1 قاشق غذاخوری در مرکز هر خمير قرار دهيد.
با قلم مو لبه آن را با كمي تخم مرغ تر كنيد.
خمیر یوفکا را به شكل مثلث بپيچيد و خوب آن را ببنديد تا مواد به بيرون نريزد. مخلوط آب و تخم مرغ را با یک قلمو روی خمیر بمالید.
در يك تابه روغن سرخ كردني بريزيد و زمانيكه خوب داغ شد، مواد را پيراشكي را درون آن بيندازيد تا زمانيكه سرخ شود.
پيراشكي اسفناج را از روغن خارج کنید و در صافی یا بر روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. سپس در ظرف بچینید.