پیتزایی جدید به نان پیتزابادمجان

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75448
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مقدار کالري
    اين غذا در مجموع تقريبا 745 کيلوکالري انرژي دارد و در صورت تقسيم پيتزا به 8 برش، هريک از برش‌ها بيش از 90کيلوکالري انرژي خواهد داشت. اگر اين غذا با يک بشقاب سالاد يا نوشيدني پرکالري‌اي مانند يک ليوان آبميوه ميل شود، حداقل 50 تا 60 کيلوکالري به مقدار انرژي يادشده اضافه خواهد شد پس مراقب باشيد تا بيش از مقدار مورد نيازتان کالري دريافت نکنيد.

    همراه غذا
    مي‌توانيد اين غذا را با سس قرمز يا سس روغن زيتون که از طعم‌دار شدن روغن زيتون با کمي دانه‌هاي فلفل سياه و سير تهيه شده است، ميل کنيد. سالاد سبزيجات نيز براي مصرف همراه اين غذا مناسب است به شرطي که از سبزي‌هاي تازه‌اي مانند کاهو، کلم بروکلي، هويج و گوجه‌فرنگي و حتي چند حلقه پياز قرمز و برگ‌هاي گشنيز تشکيل شده باشد.
    طـرز تـهـيـه
    ابتدا بادمجان را ورقه‌ورقه كنيد و در سيني فر که با نصف قاشق غذاخوري روغن‌زيتون آغشته شده است، بچينيد و آن را به مدت 8-7 دقيقه در فر بگذاريد تا بادمجان‌ها تنوري شوند. سپس آنها را از فر خارج كنيد و بگذاريد خنک شوند. گوجه‌فرنگي را به‌صورت نگيني خرد كنيد و در روغن زيتون تفت دهيد. به آن سيرهاي ساطوري شده را هم اضافه کنيد و اين مخلوط را از روي حرارت برداريد، به اين ترتيب سس قرمز شما آماده خواهد بود. در مرحله بعد، خمير را با کمي سس قرمز آغشته كنيد و روي آن پنير گودا بپاشيد. بعد بادمجان‌هاي ورقه شده را بچينيد و روي آنها برگ‌هاي ريحان و بقيه پنيرها را اضافه کنيد. در مرحله آخر نيز از سس قرمز باقي‌مانده روي تمام مواد پيتزا بريزيد. مقدار فلفل سياهي كه به اين غذا مي‌زنيد، به ذائقه شما بستگي دارد.

    مـواد لازم (براي 1 نفر)
    بادمجان متوسط 1 عدد 25 كيلوكالري
    ريحان 5/0 ليوان 10 كيلوكالري
    سير 2 حبه 5 كيلوكالري
    خمير پيتزا آماده 1 ورقه 480 كيلوكالري
    روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري 90 كيلوكالري
    گوجه‌فرنگي کوچک 1 عدد 15 كيلوكالري
    پنيرپارمسان 45 گرم 55 كيلوكالري
    پنير گودا 45 گرم 65 كيلوكالري
    فلفل سياه به ميزان دلخواه 0 كيلوكالري

    #99205
    zghasemi
    مشارکت کننده

    به نظر لذیذ میاد اما انرژی بالایی داره ;)

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.