پیتزا مخلوط

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79264
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي 2 نفر

    آرد 150 گرم
    نمك يك‌چهارم قاشق چايخوري
    مايه خمير فوري 1 قاشق چايخوري
    آب 100 ميلي‌ليتر
    مواد لازم رويه:
    سس پيتزا 2 قاشق سوپخوري
    پنير موزارلاي رنده كرده 350 گرم
    سوسيس حلقه‌اي خرد كرده 5 عدد
    بيكن‌گوشت 150 گرم
    قارچ ورقه‌اي خرد كرده و تفت داده 100 گرم
    فلفل دلمه‌اي رنگي يك‌چهارم از هر عدد
    پودر آويشن 1 قاشق چايخوري
    روش تهيه
    آرد، نمك و مايه خمير را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و در وسط آن حفره‌اي ايجاد كنيد. آن‌گاه آب را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبي به دست آيد. سپس خمير را روي سطح آرد پاشيده، 5 دقيقه ورز دهيد و در كاسه‌ي چربكرده قرار دهيد. رويش را بپوشانيد و 1 – 5/1 ساعت در دماي محيط نگه داريد تا حجم خمير دوبرابر شود. حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده، به قطر 30 سانتيمتر باز كنيد و در سيني مناسب مايكرو‌ويو پهن نمائيد و 5 دقيقه با برنامه‌ي پخت تركيبي مايكروويو و گريل بپزيد. اكنون خمير نيم‌پز را از مايكروويو بيرون آوريد و رويش سس بريزيد و پنير بپاشيد. سپس سوسيس، بيكن، قارچ و فلفل دلمه‌اي را رويش بچينيد و پودر آويشن بپاشيد. آن‌گاه پيتزا را 8-10 دقيقه با قدرت 100درصد در مايكروويو بپزيد.
    روش تهيه‌ي سس پيتزا: 2 قاشق سوپخوري رب گوجه‌فرنگي را همراه با 1 قاشق سوپخوري روغن مايع و 1 قاشق سوپخوري پياز رنده كرده، نمك، فلفل و 1 قاشق چايخوري آويشن، ‌در تابه‌ي مناسب بريزيد و 1 دقيقه روي حرارت ملايم اجاق تفت دهيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.