پوکی استخوان زودهنگام با عادات غذایی نامناسب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79679
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]افزایش مصرف روزانه نمک به علت مصرف روزافزون غذاهای فرآوری شده، موجب شده افراد میزان بیشتری از ذخایر کلسیم بدن را از دست دهند. زمانی که میزان سدیم مواد غذایی بالا می رود، سدیم اضافی همراه با کلسیم از بدن دفع شده و موجب کاهش ذخایر کلسیم در بدن می شود.

    افزایش میزان کلسیم ادراری باعث افزایش بروز سنگ های ادراری می شود. کاهش ذخیره کلسیم در بدن به شکنندگی استخوان و نهایتا پوکی استخوان منجر می‌شود.
    افزایش مصرف روزانه نمک به علت مصرف روزافزون غذاهای فرآوری شده، موجب شده افراد میزان بیشتری از ذخایر کلسیم بدن را از دست دهند.

    محققان بر این باورند که محدود کردن مصرف روزانه نمک باعث تنظیم میزان کلسیم و سدیم بدن می شود و از بروز بیماری هایی چون سنگ کلیه و پوکی استخوان پیشگیری می کند.

    مصرف نوشابه‌های گازدار در ارتباط مستقیم با کاهش تراکم استخوان است. افرادی که نوشابه‌های کولا مصرف می کنند دارای کاهش تراکم استخوانی به ویژه در ناحیه لگن هستند.

    یکی از مهمترین مکانیسم‌های نوشیدنی‌های کولا این است که دارای اسید فسفریک بوده و باعث تسریع روند برداشت کلسیم از استخوان‌ها می شود. [/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.