افزایش مصرف روزانه نمک به علت مصرف روزافزون غذاهای فرآوری شده، موجب شده افراد میزان بیشتری از ذخایر کلسیم بدن را از دست دهند.
زمانی که میزان سدیم مواد غذایی بالا میرود، سدیم اضافی همراه با کلسیم از بدن دفع شده و موجب کاهش ذخایر کلسیم در بدن میشود.
کاهش ذخیره کلسیم در بدن به شکنندگی استخوان و نهایتا پوکی استخوان منجر میشود.
محققان بر این باورند که محدود کردن مصرف روزانه نمک باعث تنظیم میزان کلسیم و سدیم بدن میشود و از بروز بیماریهایی چون سنگ کلیه و پوکی استخوان پیشگیری میکند.
افرادی که نوشابههای کولا مصرف میکنند دارای کاهش تراکم استخوانی به ویژه در ناحیه لگن هستند.
یکی از مهمترین مکانیسمهای نوشیدنیهای کولا این است که دارای اسید فسفریک بوده و باعث تسریع روند برداشت کلسیم از استخوانها میشود.