پوست بادنجان خاصیت ضد سرطانی دارد و موجب جلوگیری از پیری زودرس و کاهش سطح کلسترول خون میشود. پژوهشگران مصری اعلام كردند كه پوست بادنجان سرشار از ترکیبات حاوی آنتی اکسیدان است که سبب مقاومشدن سلولهای بدن در مقابل پیری زودرس میشود. وجود فنولین در پوست بادنجان همچنین سبب کاهش کلسترول خون شده و همزمان با جلوگیری از بروز اختلالاتی در «دی.ان.ای»، مانع شکلگیری بافتهای سرطانی در بدن میشود. با این حال پژوهشگران توصیه میكنند در خوردن بادنجان نباید زیاده روی كرد، زیرا دارای «اگزالات» است و مصرف بیش از حد آن موجب سنگ کلیه میشود.