پوره ماهی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83723
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    ماهی از نظر مواد معدنی مانند كلسیم، فسفر، ید و كلر غنی و سرشار از ویتامین هاست. فسفر گوشت ماهی برای ساختمان استخوان و دندان بسیار مفید است. در گوشت ماهی مقدار زیادی ید وجود دارد كه خاص گوشت ماهی و سایر آبزیان است. سایر مواد غذایی حیوانی و گیاهی از نظر ید فقیر هستند
    ● مواد لازم برای هشت نفر
    ▪ ۲۰۰ گرم فیله ماهی بدون استخوان
    ▪ ۲۰۰ گرم ماهی دودی
    ▪ یک تکه لیموترش
    ▪ دو قاشق مرباخوری آب لیموترش
    ▪ یک قاشق مرباخوری خردل
    ▪ دو قاشق مرباخوری پیازچه خردشده
    ▪ یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل
    ▪ نصف فنجان کره
    ▪ هشت عدد نان
    ● طرز تهیه
    فیله ماهی را در آب جوش بیندازید و صبر کنید تا برای پنج دقیقه به خوبی پخته و نرم شود.

    سپس آن را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید، ماهی دودی را با لیموترش، آب لیمو، خردل، پیازچه و فلفل درون مخلوط کن بریزید تا کاملاً آمیخته شود.

    سپس ماهی پخته شده را نیز به آن اضافه کرده و آنها را تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود، مخلوط را در ظرف مناسبی ریخته و برای دو ساعت درون یخچال قرار دهید. این مخلوط را درون نان ریخته و آن را به عنوان عصرانه سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.